Πρεμιέρα κάνει την προσεχή Δευτέρα (11/09) το νέο παιχνίδι επιβίωσης, Survival, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού «Ε». Τα ονόματα των παικτών έχουν γίνει γνωστά. Οι διάσημοι λίγο – πολύ είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, αλλά τους αντιπάλους τους θα τους γνωρίσει σταδιακά μέσω της εξέλιξης του ριάλιτι.

Ένας από αυτούς που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον, είναι ο Κώστας Οικονόμου, που ήδη αρχίζει να παρομοιάζεται με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον νικητή του πρόσφατου Survivor. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα κοινά τους σημεία. Βασικότερο όλων, το γεγονός ότι και οι δύο έπαιξαν ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πιθανή ομοιότητα των δύο συναδέλφων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, είναι και οι αρχηγικές τάσεις. Τις οποίες έβγαλε ο Ντάνος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο οποίο συμμετείχε, ενώ κάτι τέτοιο διαφαίνεται και για τον Οικονόμου, που έχει φορέσει το περιβραχιόνιο σε αρκετές (τις πολλές, είναι αλήθεια) από τις ομάδες που αγωνίστηκε.

Άλλο κοινό του παίκτη του Survival με τον νικητή του Survivor είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησαν επαγγελματικά την καριέρα τους. Αυτή ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Οικονόμου είναι γέννημα θρέμμα της Μαγνησίας, ενώ ο Ντάνος μεγάλωσε σε νησί δίπλα από τον νομό, τη Σκιάθο.

ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Δεύτερο κοινό που έχει να κάνει με ομάδες, είναι αυτή στην οποία αγωνίστηκαν τελευταία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ολοκλήρωσε την καριέρα του στην ομάδα της Ρόδου, ενώ στα «ελάφια» είχε μέχρι πρόσφατα συμβόλαιο και ο Κώστας Οικονόμου, μέχρι που το έλυσε για να λάβει μέρος στο παιχνίδι!

Ο Οικονόμου έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηρακλή, Νίκη Βόλου, Βέροια, Αγροτικό Αστέρα, Πιερικό, Ζάκυνθο και Αιγινιακό, ενώ όπως και ο Αγγελόπουλος, έκανε κατά κύριο λόγο καριέρα στα πρωταθλήματα της Football League (ή Β’ Εθνική) και Γ’ Εθνική. Έπαιξε σε 89 παιχνίδια σε Football League, έχοντας 8 γκολ και 8 ασίστ, σε 138 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική, με απολογισμό 14 γκολ (5/5 πέναλτι και σε 16 ματς στο Κύπελλο Ελλάδας. Αν και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, έχει δεχτεί έξι κόκκινες κάρτες στην καριέρα του.

Αγγελόπουλος και Οικονόμου είχαν συνυπάρξει για μια χρονιά (2004-05) στην ίδια πόλη, τον Βόλο, μόνο που ο πρώτος φορούσε η φανέλα του Ολυμπιακού και ο δεύτερος εκείνη της Νίκης.

ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ