Η Πρωταπριλιά είναι η μέρα που όλοι προσπαθούν να πουν το… αθώο ψέμα τους και εξαίρεση δεν αποτελεί η Μπάλντοκ Τάουν, μια ομάδα τοπικού πρωταθλήματος στην Αγγλία, η οποία ανακοίνωσε στους οπαδούς της ότι έρχεται νέος ιδιοκτήτης από τις ΗΠΑ και ότι θα φτιάξει νέο γήπεδο, με την OPAP Arena της ΑΕΚ να φιγουράρει στη σχετική ανάρτηση.

Για να γίνει, μάλιστα, πιο πιστευτή η πλάκα, ο νυν ιδιοκτήτης της ομάδας έκανε και δηλώσεις για το θέμα, λέγοντας τα εξής: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω στην τύχη μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο σύλλογος μπορεί να είναι τόσο τυχερός σε μια δύσκολη εποχή. Κι αυτό γιατί βρήκε εύπορους ιδιοκτήτες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν την ομάδα. Αλλά ο σύλλογος θα χρησιμοποιήσει τα λεφτά με τον σωστό τρόπο όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα».

Χρήματα που θα δίνονταν και για την κατασκευή γηπέδου, με την Μπάλντοκ Τάουν να χρησιμοποιεί μια φωτογραφία της OPAP Arena για να ενθουσιάσει τους οπαδούς της, οι οποίοι όμως κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν διάβασαν ότι το νέο επιθετικό δίδυμο της ομάδας θα αποτελείται από τους Άλαν Σίρερ και Ίαν Ράιτ.

Παικταράδες, αλλά παλαίμαχοι εδώ και χρόνια αμφότεροι…