Η ονοματολογία στον Ολυμπιακό καλά κρατεί και ισπανική ιστοσελίδα φέρνει στο προσκήνιο τον Άλεξ Λόπεζ της Θέλτα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο σκάουτερ των «ερυθρολεύκων» έχει παρακολουθήσει τον Ισπανό μέσο όπως έχει κάνει και με τις περιπτώσεις του Ράκιτιτς της Σάλκε και Γιοβάνοβιτς της Λίβερπουλ. Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει από την διοίκηση του συλλόγου έναν επιτελικό μέσο.

Παρόλα αυτά ο Λόπεζ όπως αποκαλύπτει ο ατζέντης του Φελίξ Γκέντε έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στη Θέλτα με την οποία επιθυμεί να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Ο Άλεξ είναι μαγεμένος με την ομάδα του. Η πρώτη του επιλογή είναι να παραμείνει στη Θέλτα για την επόμενη δεκαετία και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ στο μέλλον».

Ο μάνατζερ του 22χρονου μέσου συμπλήρωσε: «Η Θέλτα είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Άλεξ ένα βελτιωμένο συμβόλαιο και είμαστε ευγνώμονες γι αυτό. Περιμένουμε μια πρόταση για να απαντήσουμε. Προς το παρόν δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο σχετικά με ενδιαφέρον. Και ο Άλεξ από την πλευρά του είναι ευγνώμων στην ομάδα του».

Πηγή: gazzetta.gr