Θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (17:30, CONN-X) διεκδικούν οι Γιάννης Φετφατζίδης και Ζαουάντ Ζαϊρί. Σκέφτεται Πάντελιτς αντί Μιραλάς ο Βαλβέρδε.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας και ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε προβληματίζεται για την χρησιμοποίηση ενός εκ των Ζαουάντ Ζαϊρί ή Γιάννη Φετφατζίδη στο αρχικό σχήμα της ομάδας.
Ο Βάσκος από την μία βλέπει τον Μαροκινό «ανεβασμένο» αλλά θέλει να δώσει και την ευκαιρία στον «Φέτφα» να αγωνιστεί και να ανέβει αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά απέναντι στους Αρκάδες.

Παράλληλα, ο «Τσινγκούρι» σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Μάρκο Πάντελιτς αντί του Κέβιν Μιραλάς, αφού ο Ισπανός θεωρεί ότι ο 32χρονος φορ ταιριάζει καλύτερα στις συνθήκες του παιχνιδιού.

Το πιο πιθανό πάντως είναι οτι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στην Τρίπολη με τους: Πάρντο, Μοδεστό, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φετφατζίδη ή Ζαίρί και Μιραλάς ή Πάντελιτς.

Πηγή: gazzetta.gr