Η ήττα από την ΑΕΚ, η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα, είχε ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να δει το προβάδισμά του να μειώνεται στους 4 βαθμούς αλλά παραμένει στην 1η θέση και αυτό είναι το σημαντικό, με τους οπαδούς του να υποδέχονται μέσα σε αποθέωση την αποστολή της ομάδας στα Γιάννινα, όπου την Κυριακή (15/1) θα γίνει ο αγώνας με τον ΠΑΣ.

Έπρεπε να φτάσουμε στη 17η αγωνιστική της Super League 1 για να ηττηθεί για πρώτη φορά η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά αυτό δεν πτοεί τους οπαδούς, οι οποίοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην ομάδα στα Γιάννινα.

Περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν την ομάδα και αποθέωσαν τους πάντες, προπονητή και παίκτες, με συνεχή συνθήματα και καπνογονα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα γηπέδου.

Αυτό που ζήτησαν, φυσικά, είναι η άμεση επιστροφή στις νίκες και η κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ που συνοδεύουν την αποστολή να υποστηρίζουν ότι δεν θυμούνται ποτέ ξανά στο παρελθόν ανάλογη υποδοχή στην πόλη της Ηπείρου.

Απόδειξη κι αυτό της εμπιστοσύνης που έχει ο κόσμος στην ομάδα αλλά και του πόσο πολύ θέλουν οι οπαδοί, όπως και όλοι στην ομάδα, την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.