Τα όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του, έχουν προκαλέσει οργή στις τάξεις του κλαμπ, με τη διοίκηση να δίνει εντολή στους δικηγόρους να προχωρήσουν σε μηνύσεις κατά του Πορτογάλου άσου για παραβίαση του συμβολαίου του.

Η φετινή σεζόν είναι η χειρότερη στην καριέρα του CR7, ο οποίος δεν αναγκάζει τον Τύπο να ασχοληθεί με τις επιδόσεις του μέσα στα γήπεδα. Έτσι, βρήκε τον τρόπο για να κάνει τους πάντες να ασχοληθούν μαζί του και αυτός ο τρόπος είναι να δώσει συνέντευξη λίγο πριν το Μουντιάλ, κάνοντας επίθεση στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ και στον προπονητή της.

Όλο αυτό, όμως, δεν άρεσε καθόλου στην ομάδα του Μάντσεστερ, η οποία με ανακοίνωσή της σήμερα Παρασκευή (18/11) τονίζει τα εξής: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε σήμερα το πρωί τις κατάλληλες ενέργειες ως απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στα μέσα ενημέρωσης. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον θα κινηθεί, όπως εξηγεί ο βρετανικός Τύπος, νομικά κατά του Ρονάλντο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα πρέπει πλέον να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αποχώρησής του τον προσεχή Ιανουάριο, αν βρεθεί κάποια ομάδα που θα καταθέσει πρόταση στη Γιουνάιτεντ, αφού οι σχέσεις του με το κλαμπ είναι οι χειρότερες δυνατές.