Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο καταστρώνει τα πλάνα της για το δεύτερο μισό της σεζόν, από τον Ιανουάριο κι έπειτα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με έγκυρο ρεπόρτερ του Sky Germany, ο οποίος τόνισε ότι ουσιαστικά θεωρείται σίγουρη η αποχώρησή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ως πιθανός προορισμός αυτή τη στιγμή μοιάζει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Πορτογάλος άσος, ως γνωστόν, ήθελε να αποχωρήσει από τους κόκκινους διάβολους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό. Έτσι, παρέμεινε αλλά με… βαριά καρδιά και με τις σχέσεις του με τον νέο προπονητή, Έρικ Τεν Χαγκ, να μην είναι καθόλου καλές.

Όλοι, επομένως, στη Γιουνάιτεντ καταλαβαίνουν ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν θα συνεχιστεί. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, έγκυρος ρεπόρτερ του Sky Germany, τονίζοντας ότι η διοίκηση της αγγλικής ομάδας θέλει να εξασφαλίσει την ηρεμία στην ομάδα και ότι το όνομα που παίζει πιο δυνατά αυτή τη στιγμή για την αντικατάσταση του Ρονάλντο είναι αυτό του Έρικ Μάξίμ Τσούπο-Μότινγκ της Μπάγερν Μονάχου.

Όσο για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο CR7, ως πιθανός προορισμός αναφέρεται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του και στην οποία βρίσκεται και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.