«Θέλουμε την πρόκριση και θα κάνουμε τα πάντα για να την πετύχουμε» είπε ο Μάκης Χάβος στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλησε να μιλήσει για την «11αδα» που θα χρησιμοποιήσει, ενώ αναφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του αυριανού(15/12) αγώνα με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα τις ομιλίας του στάθηκε στα θλιβερά γεγονότα που σημειώθηκαν το μεσημέρι εις βάρος των εκδρομέων του Δικεφάλου.

«Πριν μπω στο αγωνιστικό κομμάτι θα μιλήσω για όσα έγιναν νωρίτερα. Καταδικάζουμε όσα έγιναν. Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να φανατίζονται τα παιχνίδια. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για την έκβαση του ομίλου. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση. Εξακολουθούμε να έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είναι πρόκληση. Θέλουμε την πρόκριση. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε.”

Για το πως θα φτάσει ο ΠΑΟΚ στη νίκη: “Ο ΠΑΟΚ παίζει παντού για τη νίκη. Τον τρόπο θα τον δούμε αύριο.”

Για το αν θα παίξει με δύο επιθετικούς: “Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε αύριο πως θα παίξουμε.”

Για το αν ευθύνονται οι άνθρωποι της Ντιναμό και οι δηλώσεις που έκαναν μεσοβδόμαδα για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα νωρίτερα: “Εγώ δε θα ρίξω ευθύνες στη Ντιναμό. Απλά λέω ότι δεν πρέπει να δυναμιτίζουμε το κλίμα. Εμείς με όλες τις ομάδες είχαμε άψογη φιλοξενία. Έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο.”

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: “Θα αποτελέσει πρόβλημα και για τις δύο ομάδες. Ίσως, λίγο λιγότερο για τη Ντιναμό, αφού ξέρει το γήπεδο της, αλλά θεωρώ ότι και για τις δύο ομάδες θα είναι δύσκολο.”

Για την κατάσταση του Πάμπλο Γκαρσία: “Τον υπολογίζω κανονικά.”

Η τελευταία ερώτηση έγινε από Κροάτη δημοσιογράφο σχετικά με το ενδεχόμενο να μη χρησιμοποίησει τον Κρέσιτς, επειδή είναι Κροάτης. Για να λάβει την εξής απάντηση: “Δεν υπάρχει αυτό που ρωτάτε. Και που σας απαντάω χάρη σας κάνω.”

Πηγή: gazzetta.gr