Ο Ντένις Γιάπελ υπέστη έναν από τους πιο τρομακτικούς τραυματισμούς που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό. Η Κέμι έπαιξε εκτός έδρας στην Κέμνιτσερ στην Regionalliga, την τέταρτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Όμως η νίκη επισκιάστηκε από τον τραυματισμό που είχε ο Γιάπελ στο πρώτο ημίχρονο.

Η μπάλα έτρεχε εκτός αγωνιστικού χώρου στην αριστερή πλευρά και ο Γερμανός ήταν αποφασισμένος να προλάβει να τη διώξει άουτ κι όχι κόρνερ. Έκανε έτσι σπριντ και δεν κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα λόγω της ορμής, κι έτσι προσέκρουσε με το κεφάλι σ’ έναν τοίχο.

Η στιγμή του τραυματισμού είναι σοκαριστική καθώς ο παίκτες πέφτει αμέσως στο πάτωμα. Έκανε μια ελαφρά κίνηση, αλλά μέχρι να σπεύσει το ιατρικό επιτελείο ήταν όλοι πολύ ανήσυχοι. Ο Γιάπελ μπόρεσε ευτυχώς να σταθεί στα πόδια του και να περπατήσει. Φυσικά αντικαταστάθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η ομάδα του ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του γράφοντας: «Σήμερα το πρωί ο Ντένις παρελήφθη από το νοσοκομείο από τον Uwe Thomas. Τα πάει καλά δεδομένων των συνθηκών, αλλά θα ξεκουραστεί περίπου μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση – επιστρέψτε σύντομα, Ντένις!».

Πηγή: gazzetta.gr