Ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης, εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τόνισε σε τοποθέτησή του στο επίσημο site της ομάδας του: «Παίζουμε με μια ομάδα που αυτή την στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και όταν την αφήσεις να βρει τον ρυθμό της μπορεί να κάνει εκπληκτικά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Είναι αυτονόητο ότι ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε την ίδια σοβαρότητα με τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Με ικανοποιεί πάντως απόλυτα το γεγονός ότι έχουμε γίνει μια πολύ σοβαρή ομάδα και με μεγάλη πίστη».

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου και στην συνέχεια θα γνωστοποιηθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μελισσάς και Σφακιανάκης.

* Την Παρασκευή το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 για τη πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ και αντιστοιχεί στην Θύρα 27.

Πηγή: gazzetta.gr