Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πρωί της Τρίτης (24/5), αφού στο BBC είδαν να περνάνε τίτλοι ειδήσεων από την οθόνη που έγραφαν ότι η ομάδα τους είναι «σκουπίδι» και ότι στην πόλη τους βρέχει συνεχώς, με το τηλεοπτικό δίκτυο να χρεώνει τελικά το λάθος σε έναν ασκούμενο.

Συγκεκριμένα, την ώρα που υπήρχε αθλητική ενημέρωση για τα τελευταία νέα στο ποδόσφαιρο και στο τένις, στους τίτλους ειδήσεων που περνούσαν στην οθόνη, εμφανίστηκαν οι εξής δύο: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σκουπίδι» και «στο Μάντσεστερ βρέχει συνεχώς». Το δεύτερο μάλλον δεν ενόχλησε και τόσο πολύ τους οπαδούς των κόκκινων διάβολων, το πρώτο όμως τούς έκανε έξαλλους.

«Σκουπίδι» χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το BBC

Έξαλλοι, λογικά, θα έγιναν και στο BBC με αυτό που συνέβη, αλλά προείχε το να ζητήσουν συγγνώμη και το έκαναν ανακοινώνοντας πως εκείνη τη στιγμή έκανε δοκιμές ένας ασκούμενος και λόγω τεχνικού προβλήματος αυτά που έγραφε εμφανίστηκαν, ενώ δεν θα έπρεπε κανονικά, live.

Στα social media, πάντως, πολλοί ήταν αυτοί, προφανώς άλλων ομάδων, που… υποστήριξαν το BBC, γράφοντας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να απολογηθεί επειδή είπε την αλήθεια.