Υπό προϋποθέσεις ο ΠΑΟΚ παραμένει ακόμα στο «κόλπο» της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και ταυτόχρονα του καλού εισιτήριου για το Europa League της επόμενης σεζόν, ύστερα από την εντός έδρας ήττα (1-0) από τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Ωστόσο, η εικόνα που παρουσιάζει ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν δίνει το δικαίωμα στους οπαδούς της ομάδας να πιστέψουν στο συγκεκριμένο στόχο. Για άλλο ένα παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς ήταν κακοί και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις, ώστε να μπορέσουν να σκοράρουν και να αποδείξουν πως θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο ΠΑΟΚ πλέον χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Αστέρα στην Τρίπολη, σε συνδυασμό με ισοπαλία ή ήττα του Ατρομήτου κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, για να πάρει τη δεύτερη θέση και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Εκτός, όμως, από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν υπολογίζει τον Κωνσταντινίδη και τον Ρατς, οι οποίοι αποχώρησαν ως τραυματίες από το χθεσινό παιχνίδι και έχουν υποστεί θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο και στον δεξιό προσαγωγό, αντίστοιχα.

Τραυματίας αποχώρησε επίσης ο Ρόμπερτ Μακ και η συμμετοχή του στον κυριακάτικο αγώνα θεωρείται αμφίβολο, ενώ ο υπηρεσιακός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Έργκους Κάτσε που συμπλήρωσε δέκα κάρτες και θα απουσιάσει και μία αγωνιστική από την επόμενη σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr