Μηδαμινές είναι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη θα σηκώσει τα χέρια στους αγώνες που έχουν απομείνει στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Απόψε ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ψάχνει τη νίκη με την οποία θα παραμείνει (έστω και μαθηματικά) ζωντανός στο κόλπο της πρώτης θέσης, ενώ θα παραμείνει σε θέση οδηγού για τους ομίλους του Champions League (20:30 Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς θέλουν οι «πράσινοι» να μην είναι αδιάφοροι στους επόμενους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης (εντός) και Ατρόμητο (εκτός).

Τα προβλήματα είναι πολλά και περισσότερα από την τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων για τους «ασπρόμαυρους», αφού χθες ο Σκόνδρας υπέστη γαστρεντερίτιδα και ο Αθανασιάδης παραμένει αμφίβολος.

Ο Γεωργιάδης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κόστα, Τζαβέλλα και Ρατς. Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε μαζί με τον Μαντούρο, ενώ στα πλάγια θα βρίσκονται ο Μακ και ο Πόζογλου.

Ο Περέιρα θα έχει ελεύθερο ρόλο, ενώ ο Παπαδόπουλος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης στη διάταξη 4-4-1-1 που θα επιλέξει ο Έλληνας τεχνικός.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Βίτορ, Πούγγουρας, Σαββίδης, Κουλούρης και Αθανασιάδης. Εκτός έμειναν ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, και ο Κριστιάν Νομπόα που αναχώρησε για το Κόπα Αμέρικα.

Πηγή: sport-fm.gr