Τελικά φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου για να φορέσει τα πράσινα ο Μικαέλ Εσιέν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γκανέζος μέσος αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή Δευτέρα (1/6) στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά του τριφυλλιού. Υπενθυμίζεται πως ουσιαστικά το deal -ως προς το οικονομικό- έχει κλείσει (2ετές συμβόλαιο) εδώ και μέρες και ουσιαστικά απομένουν κάποια τυπικά, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να ολοκληρώσει το «μπαμ».

Ένα μπαμ που όπως είναι φυσικό θα φέρει και μεγάλη χαρά στον κόσμο της ομάδας, όπου μετά από αρκετά χρόνια (εποχή Σισέ) αναμένεται να δώσει το «παρών» στο Ελευθέριος Βενιζέλος και παράλληλα να προσφέρει μια πρώτη… τζούρα στον πολύπειρο άσο για το τι θα ακολουθήσει μέσα στη σεζόν.

Απ’ τη στιγμή, λοιπόν, που ο παίκτης (μαζί με τους μάνατζέρ του) έρχεται στην χώρα μας, αποδεικνύεται και το πόσο προχωρημένη είναι η υπόθεση. Το μόνο που θα χρειαστεί, θα ‘ναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επιβεβαιωθεί πως είναι «ταύρος» (δεδομένου πως τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε κάποια προβλήματα).

Εφόσον όλα κυλήσουν… ομαλά, ο Εσιέν θα βάλει την τζίφρα του και θα κλείσει οριστικά η μεταγραφή, την οποία ο Παναθηναϊκός «πάλεψε» για μεγάλο διάστημα και όπως όλα δείχνουν θα δικαιωθεί για την υπομονή και την υπέρβασή του.

Πηγή: sport-fm.gr