Μετά τα δημοσιεύματα τα οποία έφερναν τον Μίνο Ραϊόλα να προσφέρει τον Κασάμι στην Ίντερ, σήμερα υπάρχουν νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία που εμπλέκουν τον γνωστό μάνατζερ σε ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Μαζουακού.

Όπως υποστηρίζουν ιστοσελίδες στην γειτονική χώρα οι διοικούντες την Ίντερ έχουν ξεχωρίσει τον άσο του Ολυμπιακού και υπάρχει σκέψη για να γίνει «κίνηση» για την απόκτησή του.

Το ποσό το οποίο εκτιμάται ότι θα ικανοποιούσε τους ερυθρόλευκους για να παραχωρήσουν τον νεαρό ακραίο αμυντικό ανέρχεται περίπου στα επτά εκατομμύρια ευρώ. Και στα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως εφόσον αποφασιστεί από τη διοίκηση της ομάδας του Μιλάνου να γίνει πρόταση στην ελληνική ομάδα τότε θα μεσολαβήσει ο γνωστός μάνατζερ.

Προτάθηκε ο Άλεξ
Την ίδια στιγμή, μεγαλώνει η λίστα με τους παίκτες που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό.

Τελευταία προσθήκη είναι αυτή του Άλεξ. Ο βραζιλιάνος αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Μίλαν και έχει αρχίσει να αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι μιλανέζοι δεν θα αρνηθούν να παραχωρήσουν τον Άλεξ εάν τους γίνει πρόταση με ένα λογικό ποσό.

Το όνομα του Άλεξ έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους κεντρικούς αμυντικούς που φέρονται να είναι στα υπόψη των ερυθρολεύκων, μαζί με τους Βίντιτς και Νέτο.

Πηγή: sport-fm.gr