Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασίας της Skoda Ξάνθη για τον τελικό Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Οι Ακρίτες επέστρεψαν στις προπονήσεις, ύστερα από το ρεπό που είχαν την Κυριακή, και πλέον μετρούν αντίστροφα για αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του στάθηκαν στη βελτίωση της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμοι σε αυτό το ιστορικό ραντεβού.

Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής, χωρίζοντας τους παίκτες σε διαφορετικές υπο-ομάδες. Από την πλευρά τους, ο Παναγιώτης Τριάδης και ο Μιχάλης Ζαρόπουλος παραμένουν ακόμα εκτός, ενώ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα.

Δύο ενημερώσεις από την ΠΑΕ

Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τους φίλους της που θα πάνε στον τελικό κυπέλλου με δικό τους μεταφορικό μέσο να μεταβούν στο ΟΑΚΑ από την Λεωφόρο Κηφισίας, όπου και θα σταθμεύσουν τα οχήματά τους.

Ενημέρωση για τους φιλάθλους της Ξάνθης.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχίσει να γίνεται από τα σημεία:

Γραφεία ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ: 10:00 – 19:00
Κεντρική Πλατεία Ξάνθης: 10:00 – 21:00
Πλατεία Ελευθερίας : 10:00 – 21:00
Γραφεία XANTHI FANS: 18:00 – 21:30
μέχρι ΤΗΝ ΠEΜΠΤΗ 21 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00

Μετά το πέρας αυτού του χρόνου, οποιοσδήποτε φίλος της Ξάνθης θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο, θα μπορεί να το προμηθευτεί από τα εκδοτήρια έξω από τις Θύρες των Ξανθιωτών στο ΟΑΚΑ (19, 20, 21).

Πηγή: sport-fm.gr