Δεν τίθεται θέμα ότι η ήττα στο δεύτερο εκτός έδρας ντέρμπι της χρονιάς, δεν άρεσε σε κανέναν στο λιμάνι. Δεν χωνεύονται εύκολα δύο ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. όχι γιατί οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο καναβάτσο (στο λιμάνι αναγνωρίζουν ότι οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα) αλλά γιατί ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους. «Άλλο να χάνεις, αν δεν παίξεις καλά, και άλλο να φεύγεις ηττημένος από ομάδες που δεν σε πίεσαν, ούτε είχαν ευκαιρίες», έλεγε πηγή του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα.

Στα δύο ματς στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά έχασε! Και αυτό ακριβώς είναι που προβληματίζει τους Πειραιώτες. Γιατί δεν γίνεται να είσαι καλύτερος και να μην παίρνεις ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όπως εύστοχα είπε και ο δ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Μώραλης, μετά το τέλος του ματς: «Κατά γενική ομολογία έχουμε καλή ομάδα. Δεν ήμασταν χειρότεροι στα ντέρμπι, αλλά στο ποδόσφαιρο σημασία έχει το αποτέλεσμα. Μας προβληματίζει που χάσαμε αυτά τα ματς και πρέπει να προβληματίζει και το τεχνικό τιμ και τους προπονητές». Ακριβώς έτσι είναι το κλίμα στο λιμάνι. Υπάρχει πίκρα για το αποτέλεσμα, αλλά συνάμα πίστη στην ομάδα και όρεξη για δουλειά. Πρέπει να βελτιωθούν τα κενά διαστήματα που υπάρχουν στην ομάδα για να παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν «σκασμένος» από το τελικό αποτέλεσμα. Το ίδιο και οι συνεργάτες του. Ωστόσο, κοιτάζουν μπροστά και εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός θα είναι αυτός που θα κόψει πρώτος το νήμα. «Εμείς θα το πάρουμε. Εμείς θα είμαστε οι πρωταθλητές», λένε χαρακτηριστικά οι διοικούντες. Οπότε, υπομονή…

Πηγή: gazzetta.gr