Η διορία που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης για την αγορά του Χαβιέ Ερνάντες μέχρι την Πέμπτη δεν θα τηρηθεί από τη «βασίλισσα» που αποσκοπεί στην επαναδιαπραγμάτευση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Ο «Τσιτσαρίτο» διανύει καλές μέρες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», τα έχει πάει αρκετά καλά στις ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Κάρλο Αντσελότι, έστειλε την ομάδα με δικό του γκολ στα ημιτελικά του Champions League, όμως, δεν γνωρίζει ακόμα που θα βρίσκεται μετά το φετινό καλοκαίρι.

Αν και για κάποιο διάστημα υπήρχε στο μυαλό του η επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Λουίς Φαν Χάαλ δείχνει να μην αλλάζει άποψη για εκείνον κι έτσι, ο Τσιτσαρίτο θέλει πλέον να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ρήτρα του είναι στα 20 εκατ. ευρώ και η διορία που έχει η Ρεάλ για να τον αγοράσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται την Πέμπτη, 31/4.

Σε περίπτωση που η διορία περάσει, ακολουθεί επαναδιαπραγμάτευση με νέους όρους, κάτι στο οποίο όμως φαίνεται να αποσκοπεί η «βασίλισσα», σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca». Τα 20 εκατομμύρια της ρήτρας φαντάζουν πολλά για τους «μερένχες» που θέλουν να ρίξουν αυτή την τιμή και θα μπουν σύντομα σε διαδικασία νέων συζητήσεων με τους «κόκκινους διαβόλους» για να διαπιστώσουν αν μπορούν να κρατήσουν τον Μεξικανό, δίχως όμως να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό.

Πηγή: gazzetta.gr