Στην παρατήρηση πως φάνηκε πως ο Παναιτωλικός άξιζε να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκας έφτασε ο Μάκης Χάβος μετά την ήττα από τον Πλατανιά.

Ο Σερραίος τεχνικός τόνισε πως το ματς ήταν ισορροπημένο στα δύο ημίχρονα και πως όποιος πετύχαινε γκολ, θα νικούσε. Έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το σύνθημα για την επόμενη χρονιά, χαρακτηρίζοντας άδικο το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά: «Το παιχνίδι είχε δυο όψεις, στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο χωρίς καμιά από τις δυο ομάδες να γίνει απειλητική, ενώ στο δεύτερο ήμασταν πιο ομάδα, βγήκαμε στα 16-18 μέτρα, όμως λίγο η αστοχία, λίγο η επιπολαιότητα, μας στοίχισαν και δεν προηγηθήκαμε.

Στο παιχνίδι φαινόταν στη ροή του ότι όποιος πετύχει γκολ θα έπαιρνε και το ματς, είναι κρίμα, πάντως και για τους παίκτες να δεχόμαστε πάλι γκολ στο τέλος του αγώνα από στημένη φάση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά και νομίζω ότι και ο φίλαθλος κόσμος του Πλατανιά είδε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και αξίζαμε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, η πρώτη πεντάδα χάθηκε και κοιτάμε την επόμενη χρονιά. Να δώσω συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη του και στον κ. Παράσχο. Ήταν λογικό να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς, εμείς έξι με επτά φορές βγήκαμε τρεις εναντίων δυο και δυο εναντίων ενός σε φάσεις που είχαμε δουλέψει πολύ και στην προπόνηση της Πέμπτης, αλλά δεν κάναμε το γκολ. Για μένα, δεν είναι δίκαιο το σκορ, όμως στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα».

Πηγή: sport-fm.gr