Τουλάχιστον μέχρι τις 2 Μαΐου θα πρέπει να περιμένουν στην ΑΕΚ για να κάνουν την επίσημη «κρούση» στη Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του Ρικάρντο Σα, όπως αναφέρεται στη «SportDay». Ο πορτογάλος επιθετικός έχει υποχρεώσεις με την πολωνική ομάδα, η οποία αρχές του επόμενου μήνα έχει ένα πολύ σημαντικό ματς, τον τελικό του Κυπέλλου.

Οπότε έως τότε δεν είναι δυνατόν να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις σε τέτοια ζητήματα. Ναι μεν ο παίκτης δεν έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή του, Χένινγκ Μπεργκ, ενώ δεν φαίνεται να περνάει καλά και στην Πολωνία, αλλά η ομάδα του δεν δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει τόσο πολύ σημαντικό θέμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν 500.000 ευρώ ή τουλάχιστον αυτό το ποσό θα ρίξουν στο τραπέζι αρχικά, όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών και επιβεβαιώθηκε και από τα Μέσα της Πολωνίας χθες. Από την άλλη, η Λέγκια Βαρσοβίας τον αξιώνει τα διπλάσια χρήματα. Αν δεν γίνει όμως επίσημη κουβέντα δεν μπορεί να γίνει και εκτίμηση για το αν μπορεί να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ετοιμάζεται να κάνει νέο μεταγραφικό ταξίδι και θα περάσει από Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Βέλγιο. Μάλιστα, φαίνεται πως ο στόπερ που έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι παίκτης που αγωνίζεται στο Championnat.

Πηγή: sport-fm.gr