Πολλές επιστροφές είχε η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη, στον οποίο οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν και μαθηματικά το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Συγκεκριμένα, ο Μήτρογλου, ο Ελαμπντελαουί και ο Ντουρμάζ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν και τέθηκαν στη διάθεση του Βίτορ Περέιρα για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς (19:30, Novasports 1) για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε στην αποστολή και τον Παϊτίμ Κασάμι που δεν είχε παίξει στα τελευτάει τρία παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδας.

Όσον αφορά το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων», αυτό περιελάμβανε δουλειά επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και τη γρήγορα αντίδραση στα τελειώματα, ενώ στη συνέχεια έγινε και δίτερμα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο, Μαζουακού, Φουστέρ, Χάρα, Φορτούνης, Κασάμι, Μποτία, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ, Σιόβας και Ντοσεβί.

Εκτός έμειναν ο Μανιάτης που συνεχίζει να δίνει τον δικό του αγώνα για να επιστρέψει δριμύτερος, όπως και οι Αφελάι, Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης, Γιαννούλης, Αυλωνίτης και Σαντάνα για λόγους τακτικής.

Πηγή: sport-fm.gr