Ο Παναθηναϊκός καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να δώσει μάχη μέχρι τέλους απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Το 2-0, που βαραίνει τις πλάτες του από τα παιχνίδια της Μόσχας, δύσκολα ανατρέπεται, αλλά οι «πράσινοι» οφείλουν για την ιστορία και τον κόσμο τους να μην πέσουν αμαχητί.

Όλη η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Δευτέρας (21:45) στο ΟΑΚΑ, όπου οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς πρέπει να αντιδράσουν. Σε αυτή την προσπάθεια θα ήταν χρήσιμη και η βοήθεια του Έι Τζέι Σλότερ, αλλά ακόμη είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να βοηθήσει. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ κάνει εντατικές θεραπείες μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί τη Δευτέρα και δείχνει αποφασισμένος να προλάβει, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μάλλον την τελευταία στιγμή. Αν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, στον Παναθηναϊκό δεν θα πάρουν το ρίσκο να τον ρίξουν στη μάχη, ειδικά από τη στιγμή που το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο λογικά θα κριθεί η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, δεν αργεί.

Το θετικό είναι πως οι παίκτες της ομάδας δείχνουν να έχουν… θιχτεί προσωπικά από τις βαριές ήττες της Μόσχας. Πρώτος και καλύτερος ο Τζέιμς Γκιστ, που ξέσπασε μετά και το δεύτερο παιχνίδι. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει δεθεί με την ομάδα, δεν έχει συνηθίσει να χάνει με κάτω τα χέρια και γι’ αυτό δεν χωνεύει εύκολα ό,τι έγινε στα δύο πρώτα ματς. Αυτή η ψυχολογία μόνο σε θετική αντίδραση μπορεί να βγει, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις η παραίτηση και η κατάθεση όπλων δεν βγάζει πουθενά.

Πηγή: sport-fm.gr