Καμία διάθεση να επιστρέψει νωρίτερα στην αγωνιστική δράση δεν έχει ο Φρανκ Ριμπερί. Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν είχε χτυπήσει στην πλάτη κατά τη διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού των Βαυαρών με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τους “16” του Champions League στις 11/3, όταν είχε μόλις επιστρέψει από τραυματισμό στο ίδιο σημείο, ένας σημείο που τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο 31χρονος διεθνής Γάλλος ξεκίνησε να προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες, ωστόσο δε θέλει να ρισκάρει να επιστρέψει γρήγορα, παρά το ντέρμπι με την Ντόρμουντ που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο, με τον ίδιο να προτιμάει να πάρει το χρόνο του, ώστε να είναι 100% έτοιμος στο παιχνίδι με την Πόρτο στις 15/4.

«Δεν θέλω να ρισκάρω να τραυματιστώ ξανά μόνο και μόνο για να αγωνιστώ ενάντια στην Ντόρτμουντ. Προτιμώ να δώσω στον οργανισμό μου λίγο χρόνο να αναρρώσει, ώστε να είμαι σε καλή κατάσταση στο τελευταίο μέρος της σεζόν, όταν και η ομάδα θα έχει τις κρίσιμες αναμετρήσεις για το Champions League», ήταν τα λόγια του μεσοεπιθετικού των Βαυαρών, που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι ήταν λάθος να βιαστεί να επιστρέψει την προηγούμενη φορά που τραυματίστηκε.

«Την προηγούμενη φορά που ήμουν τραυματίας, επέστρεψε βιαστικά και άρχισαν να με πιάνουν πόνοι στην πλάτη. Ως αποτέλεσμα ήταν να ελαττώσω την προπόνησή μου. Ήταν καταστροφικό που βιάστηκα να επιστρέψω. Μεγάλο λάθος», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr