Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την παραμονή του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό, αφού ο Κροάτης επιθετικός αναμένεται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλον έναν χρόνο.

Ο 34χρονος φορ φέρεται να έχει εκτιμήσει τη στήριξη που έδειξε η ομάδα στο πρόσωπό του, όταν εκείνος ταλαιπωρήθηκε από κάποιους τραυματισμούς και κατάφερε να βοηθήσει σε αρκετά σημαντικά παιχνίδια.

Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που έχει πει και στο στενό του περιβάλλον, όπως αποκαλύπτει το «Goal». «Οφείλω να αναγνωρίσω ότι άπαντες στον Παναθηναϊκό μου έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στην ομάδα. Κι αυτό το μετράω πολύ. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και αυτός είναι ένας βασικός λόγος για να θέλω να βοηθήσει το σύλλογο και τη νέα χρονιά. Η διαφορά στο οικονομικό είναι μικρή και πιστεύω ότι θα μείνω και του χρόνου στην ομάδα».

Όλα δείχνουν ότι είναι στην τελική ευθεία, ενώ ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα ακολουθήσει τον Πέτριτς φέρεται να είναι ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο νεαρός μπακ του «τριφυλλιού» έχει συμφωνήσει για να υπογράψει για άλλα τρία χρόνια και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει μία καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα συνάντηση με τον μάνατζέρ του.

Εν τω μεταξύ, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπογράψει και ο Γιάννης Αναστασίου την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα εδώ και αρκετές ημέρες και ο Έλληνας τεχνικός θα υπογράψει μέχρι το 2018, συνεχίζοντας το επιτυχημένο κατά γενική ομολογία έργο του τα τελευταία δύο χρόνια. Ο 42χρονος προπονητής, σύμφωνα με την «Πράσινη», αναμένεται να υπογράψει τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη το νέο του συμβόλαιο.

Στον Παναθηναϊκό αυτή την περίοδο βρίσκονται οι ανανεώσεις και μία από τις υποθέσεις που θα απασχολήσουν τη διοίκηση είναι και εκείνη του Ντάνιελ Πράνιτς. Ωστόσο, το θέμα του Κροάτη χαφ φαίνεται πως μπαίνει στον «πάγο» και αναμένεται να συζητηθεί μετά τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, όπου ενδεχομένως να κριθεί η παρουσία του, προτού κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Πηγή: sport-fm.gr