Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να άφησε τον Άγιαξ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία με τη φανέλα της Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά τα όσα έκανε στο Άμστερνταμ… κυνηγούν τον Κουίνσι Πρόμες, ο οποίος είναι πλέον στο στόχαστρο της δικαιοσύνης. Και είναι σε αυτή τη θέση επειδή υπάρχει σοβαρός λόγος, αφού η εισαγγελία του Άμστερνταμ τον κατηγορεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός ξαδέρφου του.

Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2020 σε μια οικογενειακή συγκέντρωση ο Πρόμες, για άγνωστο λόγο, εκνευρίστηκε τόσο με τον ξάδερφό του ώστε να απράξει ένα μαχαίρι και να το καρφώσει στο γόνατό του. Ο ξάδερφος του ποδοσφαιριστή, έπειτα από αυτό, κατήγγειλε στη δικαιοσύνη τον Πρόμες, ο οποίος τον περσινό Νοέμβριο είχε συλληφθεί.

Ο Κουίνσι Πρόμες

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και η ολλανδική αστυνομία άρχισε την έρευνά της, η οποία ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο. Από τότε πέρασαν έξι μήνες και ο εισαγγελέας δεν είχε ανακοινώσει κάτι, αλλά το έκανε τώρα. Και αυτό που ανακοίνωσε είναι ότι ασκεί ποινική δίωξη στον Πρόμες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης στον ξάδερφό του.

Όχι και η καλύτερη εξέλιξη για τον 29χρονο διεθνή Ολλανδό επιθετικό, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει 6 γκολ σε 20 συμμετοχές με τη Σπαρτάκ Μόσχας σε όλες τις διοργανώσεις.