Ένα από τα πιο κοινά συμπτώματα της νόσησης από κορονοϊό είναι η απώλεια γεύσης και όσφρησης. Αν σταματήσουμε να καταλαβαίνουμε τι τρώμε και τι μυρίζουμε τότε είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι πρέπει να κάνουμε ένα τεστ covid γιατί πιθανότατα έχουμε κολλήσει.

Ο σταρ της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας, Τζο Μάρλερ, φαίνεται ότι εξακολουθεί να βιώνει τα αποτελέσματα του θετικού τεστ στον κορονοϊό και σκέφτηκε να θέσει υπό δοκιμή τους γευστικούς του αδένες τρώγοντας μία καυτερή ωμή πιπεριά. Ολόκληρη!

Η τολμηρή δοκιμασία με το ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα

Η απώλεια της γεύσης είναι ένα από τα πιο κοινά συμπτώματα του Covid-19 και ο Μάρλερ προσπάθησε να θέσει τον εαυτό του σε μία ίσως και ανόητη, αλλά σίγουρα, τολμηρή δοκιμασία.

Ξεκινώντας το σύντομο βίντεό του, το οποίο δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Instagram και έγραφε «f@@@ you Covid!», ο 31χρονος Μάρλερ παραδέχτηκε ότι ήταν «νευρικός».

Μιλώντας στη σύζυγό του Νταίζη, που ήταν εκτός κάμερας, πρόσθεσε: «Πιστεύεις ότι πρέπει να το κάνω αυτό ή όχι; Ποιο ειναι το νοημα? Τι έχω να χάσω; Αυτό (Covid) δεν επηρεάζει μόνο τη γεύση, σωστά;».

Ο Μάρλερ αποφάσισε να προχωρήσει, όχι μόνο δαγκώνοντας ένα μικρό κομμάτι από το πύρινο τσίλι αλλά τρώγοντάς το ολόκληρο. Όταν σύντομα φάνηκε ότι με τις καυτερές πιπεριές το μόνο που κατάφερε ήταν να ταλαιπωρηθεί και να ακούει την σύζυγό του που γελούσε δυνατά με το πώς κατέληξε το όλο σχέδιο.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο παίκτης είπε: «Δεν μπορώ να το γευτώ. Αλλά νιώθω τη ζέστη!»

Στη συνέχεια, με μια απότομη κίνηση ο Μάρλερ έτρεξε προς το ψυγείο.

Ενώ ήταν εκτός πλάνο, αναφώνησε «κόλαση!» και παραδέχτηκε ότι ένιωθε σαν να φλέγεται. Πρόσθεσε επίσης: «Μπορώ να νιώσω το κάψιμο, αλλά δεν μπορώ να το γευτώ!».