Τη νίκη που θα τον φέρει μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague θέλει ο Ολυμπιακός, στο β’ ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (Novasports 2, 17:00).

Για το λόγο αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται να παρατάξει επιθετικά την ομάδα του, χωρίς ωστόσο να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει πριν από 11 μέρες στο πρώτο μισό της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Τότε είχαν αγωνιστεί οι Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ντουντού, Μιραλάς, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς.

Με εξαίρεση τον τραυματία Τοροσίδη, ο Βάσκος τεχνικός πιθανότατα δεν θα κάνει άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Τη θέση του Έλληνα μπακ στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Μοντέστο και στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ποτουρίδης. Στην επίθεση ο Βαλβέρδε θα διατηρήσει τους Μιραλάς και Πάντελιτς. Στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» θα βρίσκονται οι Νικοπολίδης, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Νέμεθ, Μήτρογλου, Παπαδόπουλος Γ., Γκαλίτσιος.

Ο Νίκος Καραγεωργίου θα χρησιμοποιήσει το 4-3-3 με την ενδεκάδα του Εργοτέλη να αποτελείται από τους Δασκαλάκη, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούση, Ρουμπάκη, Φραγκουλάκη, Ολίσε, Μπέτο, Λεάλ, Μπουντιμίρ και Ρομάνο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασίου, Χρυσοφάκης, Σαρρής, Ορφανός, Βίσιο, Χαντί, Σιακκάς, Καρέλης και Βερμπακόφσκις.

Πηγή: gazzetta.gr