Την υπέρβαση καλείται να κάνει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ προκειμένου να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής του «τριφυλλιού» θέλει να διατηρήσει το αήττητο των «πρασίνων» στην Αθήνα απέναντι στους «μπλαουγκράνα» και θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Τζόρβας ο οποίος θα έχει μπροστά του, τους Μπουμσόνγκ και Καντέ, τον Σπυρόπουλο αριστερά και τον Βύντρα δεξιά. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης. Στο δεξί άκρο θα παίξει ο Μαρίνος, στο αριστερό ο Χριστουδουλόπουλος και ο Λουίς Γκαρσία σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σισέ.

Στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα βρίσκονται οι Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Πλεσί, Δημούτσος, Σιμάο και Πετρόπουλος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γκοβού καθώς και οι ανέτοιμοι Νίνης, Λέτο, ενώ ο Καραγκούνης είναι τιμωρημένος.

Από την άλλη πλευρά ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα παίξει με το κλασικό 4-3-3. Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα απαρτίζεται από τους Βαλντές, Πουγιόλ, Πικέ, Άλβες, Μάξουελ, Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι και Βίγια.

Η αποστολή της πρωταθλήτριας Ισπανίας συμπληρώνεται από τους Ρουμπέν Μίνιο, Μπόγιαν, Χεφρέν, Μασεράνο, Κεϊτά, Αντριάνο, Αμπιντάλ, Φοντάς και Τιάγκο. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μιλίτο και ο τιμωρημένος Πίντο.

Πηγή: gazzetta.gr