Θετικά αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ τις πρωτοβουλίες του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για την πάταξη της βίας και την αντιμετώπιση του χουλιγκανισμού στα ελληνικά γήπεδα.

Σύμφωνα με το Goal News, στον «Δικέφαλο του Βορρά» ότι ο Υφυπουργός πρεσβεύει τις προτάσεις που εδώ και αρκετό καιρό έχει προτείνει ο σύλλογος.

Μία από αυτές είναι πως πρέπει να τρέξουν οι δικαστικές υποθέσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα, και τις αλλαγές που προτείνει σε επίπεδο οργάνωσης και την λειτουργία της ΕΠΟ, χωρίς να θίγεται το «αυτοδιοίκητο» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Κοντονής θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να ζητά συνάντηση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ με τον Αλέξη Τσίπρα για να μπορέσουν να προχωρήσουν άμεσα οι νομοθετικές ρυθμίσεις, οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν:

«Ο Σαββίδης δεν θέλει να συναντηθεί και να γνωριστεί με τους παράγοντες των άλλων ομάδων. Αυτό που θέλει είναι να δεσμευτούν όλοι σε συγκεκριμένα μέτρα για να την εξυγίανση του ποδοσφαίρου κάτω από την επίβλεψη της Πολιτείας».

«Κολλάει» στον Αναστασιάδη ο νέος τεχνικός διευθυντής

Το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ παραμένει στο προσκήνιο, αφού πρόκειται για ένα πόστο με αρκετές αρμοδιότητες και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», θα μπορούσε ο Γιώργος Γεωργιάδης να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, αλλά θα υπήρχε πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Παντελή Κωνσταντινίδη που έχει παραγκωνιστεί από τον Έλληνα τεχνικό.

Έτσι αυτή τη στιγμή μέσα στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορέσει να διαδεχθεί τον Βρύζα, ο οποίος δεν αποκλείεται να καταθέσει την άποψή του για τον διάδοχο του που θα μπορέσει να κάνει ό,τι εκείνος έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Πηγή: sport-fm.gr