Σκληρή δουλειά, παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος -και το ερωτηματικό που έχει τεθεί στην ημερομηνία επανέναρξής του- συνεχίζει ο ΠΑΟΚ.

Το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη συνεχίζει το πρόγραμμά του, χωρίς βέβαια να γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, με την ελπίδα να έχουν μειωθεί τα αγωνιστικά προβλήματα μέχρι τότε.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» είδε και το Φακούντο Περέιρα να μένει εκτός του κανονικού προγράμματος, λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική μετά από χτύπημα που δέχτηκε.

Ο Εγιάλ Γκολάσα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προληπτικά, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε θεραπεία, ενώ οι Φάνης Τζανδάρης και Δημήτρης Παπαδόπουλος έκαναν για ακόμα μια προπόνηση πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Παναγιώτης Γλύκος δεν ανάρρωσε απ’ την ίωση που τον ταλαιπωρεί και συνέχισε τη θεραπεία στο γόνατο, αντίθετα με τον Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος ανάρρωσε και εντάχθηκε στην προπόνηση κανονικά.

Η προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά το μεσημέρι (12.00) της Παρασκευής, ενώ το Σάββατο θα ακολουθήσει οικογενειακό φιλικό στην Τούμπα.

Πηγή: sport-fm.gr