Την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο εξέφρασε ο Τάσος Μπακασέτας σε συνέντευξή του στους Μάνο Ζερβάκη και Βαγγέλη Νερατζιά για το NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως είναι σίγουρος πως ο Πανιώνιος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει στη Super League.

Ακόμα ο 21χρονος επιθετικός εκδήλωσε την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης, διατηρώντας όμως ένα παράπονο για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα στο NovaΣΠΟΡFM 94,6:

Για την ισοπαλία στο ματς με την Ξάνθη όπου σκόραρε το πρώτο του γκολ με τους «κυανέρυθρους»: «Μπήκαμε πολύ δυνατά και θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και δεχτήκαμε την ισοφάριση. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο ο Πανιώνιος στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα».

Για τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο: «Ήταν να έρθω από το καλοκαίρι στον Πανιώνιο. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά ήρθα εδώ. Ο λόγος που διάλεξα τον Πανιώνιο είναι πως δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά και χρησιμοποιεί πολλούς Έλληνες παίκτες και ότι είναι πολύ μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία».

Για τους φετινούς στόχους του Πανιωνίου: «Στα δυο τελευταία παιχνίδια πήραμε μια νίκη και μια ισοπαλία και έχουμε βρει ρυθμό. Αν συνεχίσουμε έτσι στα επόμενα παιχνίδια θα πάρουμε και άλλες νίκες και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία, η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές και μου κάνει εντύπωση πως δεν είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία».

Για την κατάσταση που συνάντησε στη Νέα Σμύρνη: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος στη νέα μου ομάδα, όλοι με υποδέχτηκαν με εξαιρετικό τρόπο, το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα».

Για το τι πήγε άσχημα στον Αστέρα: «Πριν πάω στον Άρη δεν είχα κάνει καθόλου καλή χρονιά στον Αστέρα. Στον Άρη όμως τα πήγα πολύ καλά πέρυσι και φέτος ξεκίνησα καλά στην αρχή στα προκριματικά του Europa League. Ύστερα από μερικές μέτριες εμφανίσεις στη συνέχεια πιστεύω πως βοήθησα πολύ την ομάδα».

Για τη σχέση του με τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης: «Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης, καθώς με ανέδειξαν ως ποδοσφαιριστή και ήταν οι πρώτοι που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Εκτιμώ όλα όσα μου προσέφεραν. Η μόνη μου πικρία είναι πως δεν έπαιξα σε πάνω από δυο συνεχόμενα παιχνίδια και έτσι δεν ήταν εύκολο να δείξω την αξία μου».

Για τη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται: «Προτιμώ να αγωνίζομαι μπροστά ως επιθετικός. Έπαιξα κάποια παιχνίδια πέρυσι στον Άρη και φέτος στα δεξιά με τον κύριο Βεργέτη, αλλά κατά τη γνώμη μου εκεί που μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο είναι στην κορυφή της επίθεσης είτε μόνος μου είτε με κάποιον άλλο».

Για το ποιά ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου: «Μετά τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού είναι πλέον πολύ δύσκολο να χάσει το πρωτάθλημα. Έχει μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους».

Για την ευχάριστη έκπληξη της Super League: «Σίγουρα είναι ο Παναιτωλικός, έχει φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα. Στο φιλικό μας παιχνίδι το καλοκαίρι τους είχα δει και είχα διαπιστώσει πως θα τα πάει πολύ καλά».

Για τη δυσάρεστη έκπληξη της Super League: «Πίστευα με την περσινή χρονιά του Πανθρακικού, έχοντας τον ίδιο προπονητή και κάποιες επιπλέον προσθήκες θα μπορούσε να διεκδικήσει την είσοδό του στην πεντάδα, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου στο ματς που παίξαμε ως αντίπαλοι».