«Όχι» είπε ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι στην πρόταση που του έκανε η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι προσέφεραν 25 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ για τον 24χρονο μέσο, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να έχει απαντήσει θετικά και να έχει ουσιαστικά αφήσει τον νεαρό Ισπανό να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης της Σοσιεδάδ, δε φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι μια τέτοια προοπτική και προτιμάει να παραμείνει στη «βασίλισσα», έστω και με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, και να «ζυγίσει» τις επιλογές του το καλοκαίρι.

Οι «μερένχες» είχαν δώσει το περασμένο καλοκαίρι 39 εκατ. ευρώ για να πάρουν τον Ιγιαραμέντι στη Μαδρίτη, όμως ο ίδιος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των μερένχες. Δεδομένο είναι λοιπόν ότι βλέπουν με καλό μάτι την πρόταση της Μπιλμπάο, καθώς ξέρουν ότι μέχρι το καλοκαίρι, η αξία του παίκτη τους θα έχει πέσει και άλλο. Παρ’ όλα αυτά όμως, ούτε ο Πέρεθ, ούτε ο Αντσελότι πιέζουν τον 24χρονο να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Ενδιαφέρον για τον Ισπανό άσο έχει δείξει και η Ρεάλ Σοσιεδάδ, με την πρώην ομάδα του να έχει καταθέσει πρόταση για δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr