Κάθε παιχνίδι και ένας τελικός! Έτσι βλέπουν τα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ όπως ανέφερε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στο ΠΑΟΚ TV.

«Δεν νομίζω ότι από πέρσι έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερα. Ο δανεισμός μου στο Αιγίνιο με βοήθησε πάρα πολύ. Έπαιξα κάποια παιχνίδια τώρα τελευταία γιατί πιστεύω ότι ο προπονητής είδε ότι προσπαθώ στις προπονήσεις. Πήρα την ευκαιρία στο Κύπελλο, έδειξα ότι μπορώ να αντεπεξέλθω και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο νεαρός άσος για τις εμφανίσεις του μέχρι τώρα και συνέχισε:

«Οι προπονήσεις σε βοηθούν να κρατιέσαι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά αν δεν παίζεις παιχνίδια είναι δύσκολο. Τώρα τελευταία αγωνίστηκα, είμαι καλά και εύχομαι να συνεχίσω έτσι και να βοηθάω την ομάδα μου», τόνισε.

«Δυστυχώς μας έχει μείνει μόνο ένας στόχος, αυτός του πρωταθλήματος. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι σα να παίζουμε τελικό. Θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και να κερδίζουμε και στο τέλος να δούμε τι έχουμε καταφέρει», υποστήριξε για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λίγκα και κατέληξε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις διαιτησίες που έχει η ομάδα του…

«Εμείς πρέπει να ασχολούμαστε καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι. Νομίζω ότι όσα γίνονται με διαιτητές και οπαδούς δεν μας αφορούν».

Πηγή: sport-fm.gr