Το σοκ από το γκολ του Μενέζ όχι μόνο δεν πάγωσε την Λάτσιο αλλά την θύμωσε. Κόντρα σε μια Μίλαν, που θύμιζε μικρή ομάδα στο «Ολίμπικο», οι «λατσιάλι» γύρισαν το παιχνίδι 3-1 και βάζουν πλώρη για ψηλά

Το τέρμα του Μενέζ μόλις στο 4ο λεπτό δεν αποσυντόνισε τους παίκτες του Πιόλι. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο πλάνο τους περιόρισαν τους «ροσονέρι» και μετέτρεψαν το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο.

Η Μίλαν άντεξε χάρη στις επεμβάσεις του Ντιέγκο Λόπεθ μέχρι το ημίχρονο, όμως στο δεύτερο 45λεπτο κατέρρευσε. Με το ξεκίνημά του ο Παρόλο με κοντινή προβολή έκανε το 1-1. Πριν καλά-καλά προλάβει να ζεσταθεί το «Ολίμπικο», ο Κλόζε εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μοντολίβο πλάσαρε σωστά και τούμπαρε το ματς στο 51’. Η ομάδα του Ιντζάγκι αν και πήρε την κατοχή στα πόδια της δεν ήταν ουσιαστική, η Λάτσιο βολεύτηκε με τις αντεπιθέσεις και έτσι κλείδωσε το ματς, με τον Παρόλο να κάνει το 3-1 στο 81’ σφραγίζοντας τη νίκη.

Σε αρένα μετατράπηκε ο αγωνιστικός χώρος στο 90+1’, όταν ο Μεξές αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Μάουρι. Μετά την απόφαση του διαιτητή ο Γάλλος στόπερ πλησίασε και πάλι τον αρχηγό της Λάτσιο και η κατάσταση ξέφυγε αφού οι «ψιλές» δεν αποφεύχθηκαν, καθώς στον καβγά μπλέχτηκαν κι άλλοι παίκτες.

Πηγή: sportfm.gr