Ούτε τον Αλέξανδρο Τζιόλη θα έχει στη διάθεση του ο Άγγελος Αναστασιάδης για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά. Ο 29χρονος μέσος έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο και το Σάββατο, όπως και ο Παναγιώτης Γλύκος, που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, λόγω θλάσης που υπέστη στον λοξό κοιλιακό στο ματς με τον ΠΑΣ.

Ο 61χρονος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση ούτε τον τιμωρημένο Παναγιώτη Τζανδάρη (συμπλήρωσε κάρτες στα Γιάννενα), αλλά και τους τραυματίες, Γιώργο Κατσικά, Ρόμπερτ Μακ, όπως και τον νεαρό Παναγιώτη Δεληγιαννίδη.

Αντιθέτως επιστρέφει στην αποστολή ο Γιώργος Τζαβέλλας, που δεν ήταν στην αποστολή για το ματς με τους Ηπειρώτες. Πάνω στη φυσική κατάσταση δούλεψε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αγγελος Αναστασιάδης επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για τη Λιβαδειά. Στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Σκόνδρας, Κίτσιου, Βίτορ, Πούγγουρας, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Ποζατζίδης, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Γκολάσα.

Πηγή: sport-fm.gr