Οι τελικές δοκιμές για το πώς θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθούν στην προπόνηση της Παρασκευής με την συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών. Αυτό που είναι δεδομένο για το Μάκη Χάβο είναι το σχήμα 4-2-3-1 με το οποίο θα αγωνιστεί ο «δικέφαλος του Βορρά».

Με την συμμετοχή των Φωτάκη, Σαλπιγγίδη και Μουσλίμοβιτς πραγματοποιήθηκε η σημερινή (19/11) προπόνηση του ΠΑΟΚ στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Οι τρεις διεθνής δεν μπήκαν όμως σε δυνατούς ρυθμούς, αφού έκαναν πιο χαλαρό πρόγραμμα, κάτι που αναμένεται να γίνε αύριο (20/11). Αργά το βράδυ αναμένονται στην Θεσσαλονίκη και οι τελευταίοι της ομάδας. Ο Μπουσαϊντί και ο Ελ Ζαρ.

Ο Χάβος δοκίμασε το γνωστό 4-2-3-1 έχοντας όμως αρκετές αλλαγές λόγω των απουσιών που υπάρχουν. Η επιστροφή του Ίβιτς στους βασικούς ήταν κάτι το θετικό. Ο Σέρβος έπαιξε στην θέση του, μπροστά από τους Γκαρσία – Βιτόλο. Από εκεί και πέρα αντί του Μπουσαϊντί δοκιμάστηκε ο Ζουέλα, ενώ δεξιά στα χαφ έπαιξε ο Κριστιάνο. Στην κορυφή αγωνίστηκε ο Αθανασιάδης. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν προέκυψε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Πηγή: gazzetta.gr