Τη δυνατότητα να περάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να πλησιάσει στους δύο βαθμούς τον ΠΑΟΚ έχασε ο Παναθηναϊκός μένοντας στο 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι «πράσινοι» φάνηκαν καταπονημένοι από τα συνεχή παιχνίδια, δεν έβγαλαν τη φρεσκάδα των προηγούμενων αναμετρήσεων και έφυγαν από την αρκαδική πόλη με μόλις έναν πόντο. Παρά την απογοήτευση για τη χαμένη ευκαιρία, ωστόσο, στο «τριφύλλι» δεν καταθέτουν τα όπλα, καθώς με σύμμαχο το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί θεωρούν πως μπορούν να μπουν ακόμη πιο δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο απαρηγόρητος Στιλ και η… επίσπευση για στόπερ

Ο Λουκ Στιλ ήταν ο κορυφαίος, αλλά ταυτόχρονα και μοιραίος του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη. Ο Άγγλος γκολκίπερ κράτησε όρθια σε πολλές περιπτώσεις την ομάδα του με τις επεμβάσεις του, αλλά φέρει ευθύνη στο γκολ της ισοφάρισης από τον Σανκαρέ κι αυτός ήταν ο λόγος που ήταν απαρηγόρητος μετά το τέλος του αγώνα, παρότι συμπαίκτες και προπονητικό τιμ ήταν δίπλα του για να τον εμψυχώσουν.

Στο μεταξύ, ο τρόπος που ο Παναθηναϊκός δέχτηκε γκολ χθες (αλλά και το γεγονός ότι έχει δεχτεί γκολ σε 9 από τα 12 παιχνίδια του στο πρωτάθλημα και πολλά με τον ίδιο τρόπο) επισπεύδει τις εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης στόπερ. Σήμερα ή αύριο θα γίνει σύσκεψη μεταξύ Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολου και Γιάννη Αναστασίου για να καταλήξουν σε μια λίστα με επιλογές για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και να αρχίσουν οι επαφές. Επίσης οι «πράσινοι» κινούνται και για επιθετικό.

Στροφή στην Εστορίλ

Το πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό την Κυριακή στη Λεωφόρο (19:30) μπαίνει για λίγο στην… αναμονή για τον Παναθηναϊκό. Προέχει την Πέμπτη στις 20:00 η αναμέτρηση με την Εστορίλ στο ίδιο γήπεδο. Μπορεί κάθε πιθανότητα πρόκρισης να έχει χαθεί, αλλά οι «πράσινοι» δεν αδιαφορούν για το συγκεκριμένο ματς. Θέλουν να ολοκληρώσουν την ευρωπαϊκή τους παρουσία με νίκη, να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους συγκομιδή (πράγμα χρήσιμο εν όψει και των επόμενων κληρώσεων), αλλά ταυτόχρονα και να πάρουν το διόλου ευκαταφρόνητο μπόνους των 200.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης.

Πηγή: sport-fm.gr