«Φωτιά» έβαλε ο Άλαν Πουλίδο χθες το πρωί με μία ανάρτησή του στο Instagram από το αεροδρόμιο, καθώς αναχωρούσε από το Μεξικό.

Όλα έδειχναν ότι ο διεθνής επιθετικός βρήκε λύση στο θέμα του, αλλά τα Μέσα στην πατρίδα του και στον Ολυμπιακό δεν γνώριζαν κάτι για την υπόθεση.

Όπως γράφει η SportDay, ο 23χρονος φορ έφυγε από το Μεξικό, όπου βρέθηκε για τη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Ομοσπονδίας και αναμενόταν χθες βράδυ στην Ιταλία, όπου κάνει ατομικές προπονήσεις με πρόγραμμα που έχει δοθεί από τους Πειραιώτες για να διατηρείται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Προφανώς ο Πουλίδο έλαβε κάποια διαβεβαίωση από τους δικηγόρους του πως το θέμα είναι σε καλό δρόμο ή… συμβαίνει κάτι άλλο.

Εκείνο που προέκυπτε το προηγούμενο διάστημα ήταν πως ακόμα και αν η απόφαση από τα δικαστήρια στη χώρα του είναι υπέρ της Τίγκρες, εκείνος θα προσφύγει αμέσως στο CAS και θα δικαιωθεί. Ίσως με το μήνυμά του στο Instagram ήθελε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τους συμπατριώτες του. Από τη στιγμή που δικαιωθεί από το CAS ο Μεξικανός, τότε θα έρθει στην Ελλάδα και θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους έχει υπογράψει ένα αρκετά καλό συμβόλαιο.

Πηγή: sport-fm.gr