Περασμένα, ξεχασμένα τα όσα έγιναν στη Μόσχα, με τον Γιάννη Αναστασίου να καλεί τους παίκτες του να αλλάξουν το… τσιπ και να επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό στις νίκες.

Αρχής γενομένης απ’ το παιχνίδι με τη Βέροια, όπου ο τεχνικός του τριφυλλιού ζήτησε μεγάλη προσοχή για να μην πέσει σε τυχόν «παγίδες».

Ο έλληνας κόουτς επανέλαβε πως η ομάδα του έχει πολλές δυνατότητες για να φέρει χαρές στον κόσμο της, ενώ τόνισε εκ νέου πως σε αρκετές περιπτώσεις οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους και την προσπάθεια που καταβάλλουν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

Αν οι συνθήκες μπορεί να επηρεάσουν τον Παναθηναϊκό εν όψει του αγώνα με την Βέροια:

«Δεν ήταν οι ιδανικότερες συνθήκες αυτές που συναντήσαμε στη Μόσχα, αλλά ήταν ευρωπαϊκό παιχνίδι, ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε και θα είναι δύσκολες οι συνθήκες.

Τώρα πλέον πρέπει να κάνουμε μια γρήγορη μετάβαση στο ελληνικό πρωτάθλημα που αρχίζει μετά από 3 εβδομάδες και αντιμετωπίζουμε την Βέροια, μια από τις πιο βελτιωμένες ομάδες την φετινή σεζόν, θέλει μεγάλη προσοχή, έχει αρκετά καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές και θα είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί, προκειμένου να μπορέσουμε να νικήσουμε».

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να νικήσει την Βέροια:
«Το αυτονόητο. Να μην τους δώσουμε χώρους, να περιορίσουμε τα λάθη στην αμυντική λειτουργία και το σημαντικότερο να τελειώσουμε τις φάσεις που θα δημιουργήσουμε. Κάνοντας αυτά, θα έχουμε τον πρώτο λόγο».

Για τις δυνατότητες του Τριφυλλιού: «Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, πολλές φορές στο πρωτάθλημα, ειδικά στις αρχές αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Νομίζω ότι η προοπτική να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα μας εξιτάρει όλους και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε στους επόμενους αγώνες, αρχής γενομένης από το ματς με την Βέροια.

Από εκεί και πέρα το πρωτάθλημα έχει δρόμο, σίγουρα τα σκαμπανεβάσματα και η μη διεξαγωγή αγώνων δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά ευελπιστώ ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη και θα είναι έτοιμη σε κάθε αγώνα για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει και να έχει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα».