Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ολυμπιακός προκάλεσε αίσθηση επικρατώντας 3-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Ισπανία γνωρίζοντας ότι θα χρειαστούν μια ακόμα υπέρβαση απέναντι στην περσινή φιναλίστ για να μείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης και απόψε καλούνται να τα καταφέρουν σε μια έδρα, το «Βιθέντε Καλντερόν», που πρέπει να… φτύσει αίμα για να περάσει κανείς (19 νίκες για τους «ροχιμπλάνκος» στα τελευταία 21 παιχνίδια).

Οι Πειραιώτες δεν θα έχουν επίσημο ματς στα πόδια τους, ούτε τον τραυματία Ντουρμάζ. Θα έχουν όμως ετοιμοπόλεμους όλους τους υπόλοιπους παίκτες τους, μεταξύ αυτών και τον Μανιάτη που ήταν αμφίβολος, καθώς και την θερμή υποστήριξη από 2.000 οπαδούς τους που αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Ο Μίτσελ από την μεριά του προετοίμασε την ομάδα όχι απλά να σταθεί κόντρα στην ομάδα του Σιμεόνε με κρυφή ελπίδα να «κλέψει» το ματς. Αλλά για να διεκδικήσει στα ίσια και με τον δικό της τρόπο παιχνιδιού το θετικό αποτέλεσμα, όπως στο Φάληρο.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους επί ισπανικού εδάφους, χωρίς απρόοπτα, με τον 51 ετών τεχνικό να προσανατολίζεται στο ίδιο σχήμα που παρέταξε απέναντι στη Γιουβέντους στο Τορίνο:

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο που επιστρέφει ως αντίπαλος, η άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- θα απαρτίζεται από τους Μαζουακού, Αμπιντάλ, Μποτία και Ελαμπντελαουΐ, στην μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Εντινγκά, πιο μπροστά τους θα κινούνται οι Αφελάι, Τσόρι και στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μήτρογλου.

H αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.

Το πρόγραμμα (21:45):

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ολυμπιακός
Μάλμε-Γιουβέντους

Η βαθμολογία (Α’ όμιλος):

Ατλέτικο Μαδρίτης 9 (10-3)
Ολυμπιακός 6 (6-7)
Γιουβέντους 6 (5-4)
Μάλμε 3 (2-9)

Η τελευταία αγωνιστική (9/12):

Ολυμπιακός -Μάλμε
Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης

Πηγή: sport-fm.gr