Πριν δώδεκα χρόνια ήταν αντιμέτωποι στους τελικούς της Α1. Τώρα, μετά από μια τριετία, ΑΕΚ και Ολυμπιακός ανταμώνουν ξανά στα σαλόνια στο παιχνίδι που ξεχωρίζει, αλλά και ολοκληρώνει για την τέταρτη αγωνιστική.

Η «Ένωση» μετά τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό ψάχνει την εξιλέωση απέναντι στον κόσμο της που θα συρρεύσει μαζικά στο ΟΑΚΑ. Ντεμπούτο θα κάνει ο Καρλ Ίνγκλις, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νώντα Παπαντωνίου κι εκκρεμούν ακόμη δύο μεταγραφές.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τη δύσκολη νίκη επί της Νεπτούνας στη Λιθουανία και την ταλαιπωρία του ταξιδιού θα παραταχθούν και πάλι δίχως Πρίντεζη και Παπαπέτρου, αλλά ίσως αυτή τη φορά να είναι στη δωδεκάδα για πρώτη φορά ο Ντάρντεν.

Ο Παναθηναϊκός, μόνος πρώτος και αήττητος, μετά το θρίαμβο επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, δοκιμάζεται την Κυριακή στα Τρίκαλα χωρίς τους Παππά και Νέλσον. Η αγωνιστική ξεκινά με πέντε ματς που θα γίνουν το Σάββατο στις 17:00. Ξεχωρίζει το Νέα Κηφισιά-Απόλλων Πατρών, που αποτελεί κάτι σαν πρόβα του ημιτελικού του Κυπέλλου που θα γίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ο ΠΑΟΚ μετά τη συντριβή από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν φιλοξενεί τον Κόροιβο δίχως τον τραυματία Μαργαρίτη. Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται τον Άρη που ενισχύεται με την επάνοδο του Τόμας από τραυματισμό, ενώ το Ρέθυμνο φιλοξενεί τον δίχως νίκη Πανιώνιο που έχει νέο προπονητή, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, και ενισχύθηκε με τον Προύιτ, που πέρσι έπαιξε στην ομάδα της Κρήτης. Τέλος, ο Κολοσσός υποδέχεται στη Ρόδο τον Πανελευσινιακό που μετά την απόλυση του Γιώργου Σκαραφίγκα θα έχει στον πάγκο (μέχρι νεωτέρας) τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Λευτέρη Τσαουσίδη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής:

Σάββατο 1 Νοεμβρίου
17.00 Ρέθυμνο-Πανιώνιος (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Κολοσσός Ρόδου-Πανελευσινιακός (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 ΠΑΟΚ-Κόροιβος Αμαλιάδας (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Νέα Κηφισιά-Απόλλων Πατρών (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 ΚΑΟΔ-Άρης (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)

Κυριακή 2 Νοεμβρίου
17:00 Τρίκαλα-Παναθηναϊκός (Novasports 3)

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
19:00 ΑΕΚ-Ολυμπιακός (OTE Sport 3)

Η επόμενη αγωνιστική (5η):

Σάββατο 1 Νοεμβρίου
17.00 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Απόλλων Πατρών-Κολοσσός Ρόδου (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας-ΚΑΟΔ (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Άρης-Νέα Κηφισιά (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)
17.00 Πανελευσινιακός-ΑΕΚ (Novasports 2-Λεπτό προς λεπτό)

Κυριακή 2 Νοεμβρίου
17:00 Παναθηναϊκός-Ρέθυμνο (Novasports 3)

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
18:00 Ολυμπιακός-Τρίκαλα (OTE Sport 3)

Πηγή: sport-fm.gr