Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και παράλληλα αναφέρθηκε στη δική του απόδοση αλλά και στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ του Παναθηναϊκού στον Sentra FM

Για το χθεσινό ματς: «Έμπαιναν όλα. Ο Σλότερ ξέχασε να χάσει σουτ. Ήταν πολύ ξεχωριστό το χθεσινό παιχνίδι. Ήταν όμως και ένα μάθημα για εμάς. Γιατί πρέπει και μπορούμε να κερδίζουμε εντός έδρας. Είναι δύσκολα όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και όποιο κερδίζουμε είναι προς όφελός μας».

Για τον Ζοτς που επέστρεψε ως αντίπαλος: «Είναι κίνητρο, αλλά από μόνη της η διοργάνωση αποτελεί κίνητρο. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας, υπήρχε η κρισιμότητα αγώνα και ο στόχος της πρόκρισης είναι όλα κίνητρο για εμάς. Μας δημιούργησαν ένα θετικό άγχος για να παίξουμε καλά».

Για το αν είναι μάξιμουμ η πρόκριση στο Top16: «Ο κάθε ένας από εμάς έχει στόχους και κίνητρο σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε προπόνηση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε ξεχωριστά παιχνίδι με παιχνίδι. Θα υπάρξουν μέρες που δεν θα είμαστε εύστοχοι όπως χθες, θα υπάρξουν κακές μέρες… Αυτό που χρειάζεται είναι η νίκη. Με έναν πόντο ή με είκοσι, δεν έχει σημασία…»

Για τη δική του απόδοση: «Φέτος είναι διαφορετική χρονιά. Ο κόουτς μού έδωσε μια ευκαιρία. Δεν άλλαξε κάτι, αλλά πλέον έχω την ευκαιρία να δείξω πώς μπορώ να παίξω και πώς μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Και ελπίζω να συνεχίζω να την βοηθάω».

Για την αλλαγή φανέλας: «Προσωπικά δεν ήθελα να θυμάμαι την περσινή χρονιά με το 16 στη φανέλα. Πήρα το 8 και για μια καινούρια αρχή και λόγω του Μπόμπαν. Θέλω να με θυμάται ο κόσμος με διαφορετικό νούμερο σε σχέση που με πέρυσι που δεν έπαιζα».

Για το τι θέλει να βελτιώσει: «Τη δημιουργία και το σκοράρισμα από το λόου ποστ. Το δουλεύω πολύ. Καλές οι προπονήσεις, αλλά αν δεν το δοκιμάσεις στον αγώνα δεν έχει καμία σχέση».

Για το αν είναι τύρανος ο Ιβάνοβιτς: «Όχι δεν είναι. Είναι τελειομανής. Ζητάει το μέγιστο από κάθε παίκτη είτε είναι προπόνηση, είτε βίντεο. Δεν του αρέσει να είναι κάποιος χαλαρός. Δίνει βάση στη λεπτομέρεια, την τακτική και τα συστήματα. Είναι καλό και για εμάς, μας βοηθάει. Ζητάει συγκέντρωση, πειθαρχία και το 100% όλων μας. Δεν έχεις επιλογή να πας στην προπόνηση και να μην δουλέψεις σωστά».

Πηγή: gazzetta.gr