Πυροδοτήθηκε η βόμβα που ετοίμαζε το τελευταίο διάστημα η Νιου Γιορκ Κόσμος, η οποία υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ραούλ, ενώ παράλληλα του έδωσε και το πόστο του τεχνικού συμβόλου στις ακαδημίες του συλλόγου, που θα ανοίξουν στις αρχές του 2015. «Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ξέρουν την Κόσμος και την κληρονομιά που έχουν αφήσει οι παίκτες που έχουν αγωνισθεί σε αυτήν. Είναι τιμή μου που θα ακολουθήσω τα βήματά τους. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας», ήταν η τοποθέτηση του Ισπανού επιθετικού.

Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός του 37χρονου φορ δε μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του deal.

«Προφανώς και είμαστε εκστασιασμένοι που προσθέσαμε έναν παίκτη με τέτοια εμπειρία στο ρόστερ μας. Το ταλέντο και οι ικανότητες του Ραούλ είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης και θα φέρει εντελώς καινούρια διάσταση στην επίθεσή μας», ήταν τα λόγια του Τζιοβάνι Σεβαρέσε.

Υπενθυμίζεται πως μετά την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ραούλ συνέχισε την ευρωπαϊκή του «σταδιοδρομία» με τη φανέλα της Σάλκε, για να δοκιμάσει τα τελευταία δύο χρόνια την τύχη του στο Κατάρ, για χάρη της Αλ Σαντ.

Πηγή: Sport-fm.gr