Ο Εργοτέλης, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι τακτικής στο Περιστέρι και όπως και πέρσι, κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στην έδρα του Ατρομήτου.

Οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους, στο πρώτο μέρος τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, προηγήθηκαν με τον Λαζαρίδη στο 51′, αλλά οι αλλαγές του Δερμιτζάκη, έφεραν αποτέλεσμα με την ισοφάριση του Μπρούνο Χαλκιαδάκη στο 77′.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που θα μπορούσαν στο φινάλε να φύγουν νικητές, αν ο Λαζαρίδης, δεν σταματούσε με έξοχη προσπάθεια τον σκόρερ του Εργοτέλη στο 92′ πριν αυτός φτάσει απέναντι από τον Τσέναμο. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σάββας Γκέντσογλου.

Το ματς

Ο Ατρόμητος μπλοκαρίστηκε στο πρώτο μέρος, από την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Εργοτέλη. Παρά τα πέντε κόρνερ και τις αρκετές στημένες φάσεις γύρω από την περιοχή, δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ. Μετά το πρώτο 20λεπτο μάλιστα ο Εργοτέλης, άρχισε να επισκέπτεται κάποιες φορές τα καρέ των γηπεδούχων. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, χάθηκε πάντως για τους γηπεδούχους, στο 25ο λεπτό, όταν από λάθος γύρισμα του Γιοβάνοβιτς, ο Καραμάνος πάτησε για τον Τάτο, αυτός σούταρε, αλλά ο Τσέρνι απέκρουσε. Με τον Εργοτέλη, να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα, ώστε να κρατήσει το μηδέν.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αγκουαζί, μπήκε στη θέση του Δημούτσου, που αντιμετώπιζε από νωρίς πρόβλημα τραυματισμού. Μετά από δύο κόρνερ που πέρασαν και αυτά ανεκμετάλλευτα, ο Ατρόμητος έλυσε τον γόρδιο δεσμό, από μια στημένη φάση. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε ο Λαζαρίδης που με στιλ που θα ζήλευε και φορ, με πλασέ πάνω στην κίνηση τίναξε τα δίχτυα του Τσέρνι για το 1-0.

Ο Δερμιτζάκης απάντησε με δύο αλλαγές, ρίχνοντας τον Μπογκντάνοφ στο 64’ και τον Μπαμ Μπαμ στο 74’ και δικαιώθηκε με το ρίσκο του. Ο Γιουσούφ στο 77’ γύρισε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας, ο Παμλίδης έστρωσε ίσα-ίσα στον Μπρούνο Χαλκιαδάκη που από κοντά με το αριστερό σουτ, έκανε το 1-1. Στο φινάλε ήταν ο Εργοτέλης, αυτός που βρήκε περισσότερους χώρους και μάλιστα σε μια κόντρα στο 92’ ο Λαζαρίδης, γλίτωσε από τα χειρότερα τους γηπεδούχους, αφού έκοψε την τελευταία στιγμή τον Χαλκιαδάκη.

Aτρόμητος (Σα Πίντο): Τσέναμο, Νάστος (84’ Κιβρακίδης), Δημούτσος (46’ Αγκουαζί), Λαζαρίδης, Κοντοές, Τάτος (84’ Λημνιός), Φυτανίδης, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες, Καραμάνος, Γεωργίου

Στον πάγκο έμειναν οι: Γκορμπούνοφ, Θεολόγου, Μπάλλας, Παπασπύρος

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Σαϊνάτι, Γιοβάνοβιτς, Γκέντσογλου, Κοζορώνης (64’ Μπογκντάνοφ), Τζανακάκης, Γιουσούφ, Λυκογιάννης, Παμλίδης (91’ Πίτσος), Χαντί (74’ Μπαμ Μπαμ), Χαλκιαδάκης

Στον πάγκο έμειναν οι: Καβουσάκης, Νόσκοβιτς, Κούτρης, Ρέντζας

Πηγή: sport-fm