Και τώρα Παναθηναϊκός… Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής και έμειναν εκτός αποστολής οι Σαλίνο, Σιόβας.

Είκοσι παίκτες επέλεξε ο Μίτσελ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι της Κυριακής (26/10, 19:30).

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Σαλίνο, που φαινόταν να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα από τον Ελαμπντελαουί, ενώ ο Σιόβας που θεωρητικά είχε κάποιες πιθανότητες να παίξει κόντρα στους «πράσινους» δεν θα είναι επίσης ούτε στον πάγκο. Συνεχίζει την προσπάθεια του να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας ο Μπενίτες και δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στον αγώνα με το «τριφύλλι».

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ στην συνέχεια έγιναν ασκήσεις κατοχής και πίεση στον αντίπαλο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Μετά το τέλος αυτής, ο 51χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Εντινγκά.

Πηγή: Sport-fm.gr