Αρχικά ο Ανιέλι και τώρα ο Τοχίρ! Οι τόνοι έχουν ανέβει και μάλιστα αρκετά πριν το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι χθες το βράδυ έκανε λόγο για το πρωτάθλημα του 2006 το οποίο το κατέκτησε η ομάδα του αλλά το κέρδισε στα… χαρτιά η Ίντερ.

Ο ομόλογος της Ίντερ, Ερίκ Τοχίρ δεν θα μπορούσε να το αφήσει να πέσει… κάτω αυτό. Και μετά την αποχώρηση του Μοράτι από την ομάδα, ήταν κάτι που το χρειαζόταν για να κερδίσει τους οπαδούς της ομάδας του. Έτσι με γραπτή του δήλωσε τα «έχωσε» στην Μεγάλη Κυρία.

«Η Ίντερ διαπιστώνει πως υπάρχει για άλλη μια φορά προσπάθεια από τον πρόεδρος της Γιουβέντους, κ.Ανιέλι να αποσιωπήσει γεγονότα και να αλλάξει την ιστορία. Δυστυχώς για αυτόν και για όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο το 2006 ήταν μια τραγική χρονιά στην οποία το πρωτάθλημα απονεμήθηκε στην Ίντερ από την Ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και η Γιουβέντους υποβιβάστηκε στη Serie B όπως και η φήμη της. Αυτά είναι τα γεγονότα. Αυτό δεν επιτρέπει σε κανέναν να διαφοροποιήσει γεγονότα και να ξεχνά», ανέφερε ο Τοχίρ.

Πηγή: sport-fm.gr