Καλύτερο πρόσωπο από εκείνο που έδειξε απέναντι στην Γκινκάμπ θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Φιορεντίνα, αν θέλει να πάρει τη νίκη.

Σε αυτό το σημείο στάθηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης μιλώντας πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων, χαρακτηρίζοντάς το «σημαντικό» και προσθέτοντας πως σε καμία περίπτωση δεν είναι και τελικός για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα:
«Εφόσον υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια δεν είναι ένας τελικός και δεν κρίνεται η πρόκριση. Όμως δεν παύει να είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει να εξαντλείς πάντα τις πιθανότητες που έχεις για τη νίκη. Κι εμείς λοιπόν θα αγωνιστούμε όσο μπορούμε για τη νίκη. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και είτε με ελλείψεις είτε πολύ δεν θα αλλάξει ο βαθμός επικινδυνότητας που θα έχει για μας. Θα την αναλύσουμε καλύτερα και αύριο. Πρόκειται για δυνατή ομάδα, που ξέρει τι ζητεί στο γήπεδο. Θα πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο ποια ομάδα είναι πιο δυνατή. Στο ματς με την Γκινγκάμπ δεν το δείξαμε και θα πρέπει να το αποδείξουμε στα άλλα τέσσερα ματς του ομίλου».

Σχολιάζοντας το διαφορετικό πρόσωπο της Φιορεντίνα μεταξύ Ιταλίας και Ευρώπης είπε: «Συμβαίνει συχνά αυτό στις ομάδες, αλλά ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι προσφέρει πάντα μεγάλο κίνητρο. Εμείς περιμένουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Σε τέτοια παιχνίδια όλοι θέλουν να δίνουν το κάτι παραπάνω».

Για το πού θα κριθεί ο αγώνας, είπε:
«Τα συστατικά που χρειάζονται δεν διαφέρουν από τα άλλα παιχνίδια. Το μόνο που διαφέρει είναι πως έχουμε απέναντί μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Είναι καλό που το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θέλουμε να δώσουμε ό,τι σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Με τη βοήθεια της τύχης εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Ερωτηθείς για τις διαφορές του φετινού ΠΑΟΚ από τον περσινό είπε:
«Είναι λίγο παράξενη η ερώτηση και δύσκολο να απαντηθεί, γιατί δεν είναι η δουλειά μου να μπω σε διαδικασία σύγκρισης. Για τη φετινή χρονιά μπορώ να μιλήσω πιο ελεύθερα. Παρουσιάζουμε μια ομάδα πιο νεανική, με παίκτες που έχουν διάθεση να αναδειχθούν από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που βλέπω είναι πως όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προς όφελος της ομάδας. Όλοι δουλεύουν για την ομάδα και μέχρι τώρα αυτό μας έχει βγει».

Πηγή: Sport-fm.gr