Ομίχλη συνεχίζει να καλύπτει τον πάγκο του Ολυμπιακού και δέκα μέρες μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα ακόμη αναζητείται μια μόνιμη λύση για τη διάδοχη κατάσταση.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι αλήθεια πως είχε δώσει τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους» για τριετές «σπαστό» (1+1+1) συμβόλαιο έναντι συνολικού ποσού περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ κι απέμενε η συγκατάθεση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Αντιδράσεις από οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» απέτρεψαν την έγκριση του ΔΣ και το θέμα «κόλλησε», αλλά ακόμη δεν είναι 100% βέβαιο πως έχει κλείσει οριστικά.

Ο 63χρονος προπονητής είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, γιατί αφενός μεν δέχτηκε «βολές» από οπαδούς του ΠΑΟΚ που δεν αναγνωρίζουν την προσφορά του και έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν ακόμη και προδότη, αφετέρου χάνει (;) την ευκαιρία να δουλέψει σε αυτή την ηλικία στο κορυφαίο επίπεδο με εξαιρετικές απολαβές. Όλα αυτά κι ενώ θα μπορούσε, αν το επιδίωκε ο ίδιος, να φύγει χωρίς πρόβλημα από την ομάδα λόγω χρημάτων που του οφείλονται, αλλά δεν δείχνει πρόθεση να το κάνει λόγω των συναισθηματικών δεσμών του με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι ένα «παράθυρο», έστω και μικρό, παραμένει για τον Σούλη Μαρκόπουλο στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που μετά το «ναυάγιο» (;) αργά το βράδυ της Κυριακής δεν έχει προκύψει κάποιο άλλο όνομα για την τεχνική ηγεσία.

Την ίδια ώρα ο Μίλαν Τόμιτς παραμένει στον πάγκο του Ολυμπιακού και ασφαλώς δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον ίδιο να ακούει από την πρώτη μέρα πως η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται. Πάντως επειδή πρόκειται για «στρατιώτη» της ομάδας, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πόστο αυτό για όσο του ζητηθεί παραμερίζοντας την όποια πικρία του. Χθες «γκάζωσε» τους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ είναι σίγουρο πως αυτός θα είναι στον πάγκο την Παρασκευή για την αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ. Από το ματς αυτό θα λείψουν ξανά οι Ντάρντεν, Πρίντεζης και Παπαπέτρου.

Πηγή: sport-fm.gr