Το χειρότερο δυνατό πρόσωπο έδειξε ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ που οφείλονταν σε δικά του λάθη.

Αυτό το πράγμα ενόχλησε τον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου φώναξε όλους τους παίκτες – ακόμα και τους αναπληρωματικούς – να πάνε όλοι μαζί στα αποδυτήρια για να τους μιλήσει.

«Ηρεμήστε και πιστέψτε το. Έχουμε κάνει λάθη και χάνουμε από δική μας ευθύνη, όχι γιατί ο αντίπαλος είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Αυτά τα λάθη γίνονται όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ηρεμήστε, καθαρίστε το μυαλό σας και μπείτε μέσα για να γυρίσετε το ματς και να ανατρέψετε την κατάσταση. Περιμένω να δω την αντίδρασή σας. Πιστεύω ότι μπορείτε να το κάνετε, πιστέψτε το κι εσείς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος μιλούσε με ιδιαίτερο πάθος και ένταση.

Πρόθεση του 42χρονου προπονητή ήταν να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του, ενώ στάθηκε και στο πλευρό του Λουίτζι Τσέναμο, ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές λόγω προσωπικού προβλήματος. Μάλιστα, τον Ελληνοϊταλό τερματοφύλακα στήριξαν και οι συμπαίτκες του.

Πηγή: sport-fm.gr