Παρελθόν πριν καν αρχίσει αποτελεί ο Ηλίας Ζούρος για τον Πανιώνιο. Ο έλληνας κόουτς, μέσω δήλωσής του, παραδέχθηκε την προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη, ωστόσο ξεκαθάρισε πως λόγω υποχρεώσεων δεν μπορεί να πάρει μέρος στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Ζούρου:

«Από την στιγμή που ο Πανιώνιος εξασφάλισε την παραμονή του, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το πολύ δύσκολο “έργο” της διοίκησης της ομάδας, με προσέγγισαν και μου ανέλυσαν ένα πολύ αξιόλογο πλάνο, μέσα στο οποίο εθελοντικά και αφιλοκερδώς θα βοηθούσα την προσπάθεια τους.

Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας, καθώς οι υποχρεώσεις μου ακόμα και τώρα που δεν βρίσκομαι στον πάγκο κάποιου συλλόγου, είναι τέτοιες που δεν μου επιτρέπουν να αφιερώσω το χρόνο που θα ήθελα για να είμαι συνεπής απέναντι στους ανθρώπους του Πανιωνίου και απέναντι στον εαυτό μου, ως επαγγελματίας προπονητής.

Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και να τους ευχηθώ κάθε τύχη, στην εξαιρετική προσπάθεια που κάνουν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή στην ιστορία του Πανιωνίου.

Ηλίας Ζούρος».

Πηγή: Sport-fm.gr